Åpningsside

Skribenter

Skriverier

Filmforum

 

 

 

 

Skribenter

 

 

Jørgen Lien: En ung og frisk 1985 modell som har avsluttet videregående skole og flyttet fra Os kommune og søkt politisk asyl i Bergen. Lien studerer for tiden ved Universitetet i Bergen og har bosatt seg på vakre Gyldenpris.

 

Jørgen Lien har bakgrunn som tillitsvalgt i AUF og han har også folkevalgte oppgaver i Os kommune.

 

 

Stein Ove Lien: Skribent som er en 1985 modell har avsluttet videregående skole og flyttet til Danmark, nærmere bestemt København hvor han tok studier innen engelsk og nøt det frilynte livet blant våre danske sosialdemokratiske venner. Lien er nå tilbake igjen i Bergen og klar for studier ved Universitetet i Bergen.

 

Lien har bakgrunn som tillitsvalgt i AUF med verv som nestleder i fylkeslaget samt folkevalgte oppgaver i Os kommune.

 

 

Pål Hafstad Thorsen: En ung 1980 modell som for tiden har tatt pause fra studiene og jobber nå med seg sjøl.

 

Etter litt uoverensstemmelser med en av Bergen bys lokale avisredaksjoner fant Thorsen ut at han skulle spisse pennen og starte egne debattsider. Unge Thorsen har bakgrunn som tillitsvalgt i AUF. Ved siden av skriveriene er han medlem av bystyret i Bergen.

 

 

Dag Ole Teigen: 22 år, fra Fjell kommune. Bachelorgrad i samfunnsøkonomi og i sammenliknende politikk. Har nå startet på mastergraden i samfunnsøkonomi.

 

Teigen er AUFs ungdomskandidat på Arbeiderpartiets liste til stortingsvalget 2005. Teigen er Arbeiderpartiets sjanse til å senke gjennomsnittsalderen på Stortinget og gi ungdommen en egen talsperson for de viktige ungdomspolitiske sakene! Her presenterer vi et knippe av Teigens skriverier før stortingsvalget 2005.

 

 

 

Alle tekster som publiseres på Skrivekollektivet.com må ikke kopieres, eller publiseres andre steder uten samtykke med skribenten.

 

 

Skribenter:

 

Jørgen Lien

 

Pål Hafstad Thorsen

 

Stein Ove Lien

 

Dag Ole Teigen

 

 

 

Kollektivets

gjestebok